Moldova
year 13 YIL

Hakkımızda

I.C.S. "SERKAN PLAST" S.R.L.firması Moldova-Chişinau'da bulunan 2.000 m² kapalı alana sahip tesislerinde,güncel Alman ekstrüzyon, ko-ekstrüzyon veenjeksiyon üretim teknolojisini kullanarak iç cepheler için PVC esaslı "DESENLİ LAMBRİ", zemin döşemeleri için  PVC esaslı "DESENLİ SÜPÜRGELİK" ve PerdeMontajı için “PERDE RAYI”, üretmektedir.

SERKAN PLAST, PVC üretiminde Türkiyedeki kardeş firmalarımızın makine, kalıp ve pvc üretimisahalarında25 yıllık tecrübesiyle eldeettiğitüketici talepleri doğrultusunda ürün geliştirme ve çeşitlendirme çalışmalarına devam etmektedir. Dünyada en fazla renk ve desen çeşitliliğine sahip olan DESENLİ LAMBİRİ de olduğu gibi sektöründe pazara hepilk ve yenileri sunmanın gururunu yaşayan SERKAN-PLAST, PVC süpürgeliktede bu katkısını sürdürmektedir.

SERKAN PLAST, Dünyada küresel ısınmanın getirdiği problemlerin önlenmesi veçevre koruma bilincinin yaygınlaşması sonucunda, tüketicinin enerji tasarrufu, ormanların ve çevrenin yok edilmesinekarşı olanduyarlılığını göz önünde tutarak,ahşap veçemento bazlı malzemelerden daha uzun ömürlü, ekonomik, sağlığa uygun ve geri dönüşümlü bir ürün olanPVC' yi tercih etmesiyle yeni ürünler geliştirerek bugünkü lider konumunudevam ettirmektedir.

SERKAN PLAST, tescil edilen üretim ve ürün kalitesi ile koşulsuz ve sürekli müşteri nemnuniyetini enönemli hedef olarak belirlemiştir.

Sektördeki liderlik konumumuzu sürekli korumak ve iç ve diş piyasada rekabet çıtasını daha yükseklere taşımak, teknoljidenfaydalanarak çok çalışmak hedeflerimiz arasında olacaktır..

İlkelerimiz:

  • Müşteri Memnuniyetini en üst düzeyde tutmak,
  • Dürüst ve ilkeli çalışmak,
  • Çalışanların memnuniyeti ve mutluluğunu sağlamak,
  • Yüksek teslimat hızına sadık kalmak,
  • Ürün ve hizmet kalitesinden taviz vermemek,
  • Sürekli iyileştirmeye yönelik ileri teknoloji imkânlarından faydalanmak,
  • Çevreye ve insana duyarlı olmak,
  • İş ortaklarımız ile birlikte başarılı bir satış organizasyon ağı oluşturarak tüketiciye "Her Ülkede"

    Devamını Oku
Ürünler

ICS `SERKANPLAST`SRL

Anahtar Kelimeler
Konum

ICS `SERKANPLAST`SRL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat